KONAČNO! RUSI NAPRAVILI PREPARAT ZA LEČENJE KORONE: Naučnici razvili preparat koji blokira upale, na bazi ovog leka!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2020, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO! RUSI NAPRAVILI PREPARAT ZA LEČENJE KORONE: Naučnici razvili preparat koji blokira upale, na bazi ovog leka!

Ruska Federalna agencija za biomedicinu napravila je preparat za lečenje koronavirusa na osnovu antimalarijskog leka meflokvina, saopštila je pres služba te organizacije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija napravila preparat za liječenje virusa korona

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2020

MOSKVA - Ruska Federalna agencija za biomedicinu napravila je preparat za liječenje virusa korona na osnovu antimalarijskog lijeka meflokvina, saopštila je pres-služba te organizacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zaustavlja množenje virusa: Rusija napravila preparat za lečenje od korone

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2020, 12:36

Ruska Federalna agencija za biomedicinu napravila je preparat za lečenje virusa korona na osnovu antimalarijskog leka meflokvina. Preparat zaustavlja množenje virusa i blokira upale zaražene osobe Ruska Federalna agencija za biomedicinu napravila je preparat za lečenje virusa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.