KAO U FILMU: Pronašli u dvorištu zakopan SEF - a u njemu... Ou, neverica! Posle 6 godina? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO U FILMU: Pronašli u dvorištu zakopan SEF - a u njemu... Ou, neverica! Posle 6 godina? (VIDEO)

A tek da čujete šta su onda uradili! Svaka čast!

Metju i Marija Emanuel doživeli su filmsku scenu kad su u svom zadnjem dvorištu pronašli zakopan sef pun novca, zlata i nakita. Vrednost sefa bila je oko 5 miliona dinara, a ispostavilo se da je reč o imovini njihovih komšija koji su opljačkani sedam godina ranije. Sef su pronašli dok su radnici sadili stablo u njihovom dvorištu. Emanueli su u toj kući živeli četiri godine, potpuno nesvesni šta krije njihovo dvorište.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
NEPRISTOJNA KUČKO! Gošća se na internetu žalila na uslugu u restoranu! Vlasnikov odgovor bio je BRUTALAN!

U zemlji među stablima sasvim su slučajno uočili metalnu kutiju za koju su najprije mislili da je razvodna kutija za struju. "Nismo imali pojma da je to sef, najpre smo mislili da je kutija za struju", rekao je Metju za CBS.

Sadržaj sefa bio je u plastičnim vrećicama, bili su tu dijamantni prsten, zlato i novčanice od po sto dolara. U sefu je bio i papirić s adresom njihovih komšija.

- Pokucao sam i pitao jesu li opljačkani, a oni su rekli da jesu - ispričao je Metju. - Policajci su im bili rekli da te stvari više nikad neće videti - dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.