Durent neće igrati do sledeće sezone

Izvor: RTS, 06.Jun.2020, 09:22

Durent neće igrati do sledeće sezone

Košarkaš Bruklina Kevin Durent izjavio je da se ove sezone neće vraćati na teren, već će biti strpljiv i pripremiti se za narednu.
Durent je ove sezone postao član Bruklin netsa, ali zbog ozbiljne povrede i dalje nije debitovao za tim iz Njujorka.

"Najpametnije je da sačekam. Bolje da se spremim za sledeću sezonu i nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << karijere. Za mene je sezona završena", rekao je Durent.
Kej-Di nije igrao od prošlog juna i povrede ahilove tetive u petoj utakmici velikog finala između Golden Stejta i Toronta.
Durent je dodao i da se u potpunosti izlečio od kovida 19.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Irving i Durent ne igraju u Orlandu, fokus Netsa sledeća sezona

Izvor: B92, 06.Jun.2020

Kevin Durent i Kajri Irving, košarkaši Bruklin Netsa, neće igrati za ekipu iz Njujorka kada se sezona nastavi u Orlandu.

Nastavak na B92...

Durent: Moja sezona je završena

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2020

Američki košarkaš Kevin Durent potvrdio je da neće igrati za Bruklin Netse ove sezone..."Moja sezona je završena", rekao je Durent..."Uopšte ne planiram da igram. Još prošlog leta smo odlučili da ćemo čekati do sledeće sezone", dodao je on...Durent je pre godinu dana u dresu Golden stejta...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.