I DALJE NAPETO U CRNOJ GORI Izbor predsednika opštine i SO Budva! Svuda je policija, u zgradi je i privatno obezbeđenje

Izvor: Kurir, 27.Jun.2020, 10:39

I DALJE NAPETO U CRNOJ GORI Izbor predsednika opštine i SO Budva! Svuda je policija, u zgradi je i privatno obezbeđenje

Predsednici opštine i Skupštine opštine Budva trebalo bi da budu izabrani na danas sednici lokalnog parlamenta koja je zakazana za 10 sati po hitnom postupku. Kako prenose crnogorski mediji, interventna jedinica je na ulazu je zgrade Skupštine opštine Budve, a unutar zgrade su i pripadnici privatnog obezbeđenja. Mediji nisu pozvani na sednicu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U STROGOJ PRIVATNOSTI! Budva bira novog gradonačelnika BEZ NOVINARA i uz prisustvo POLICIJSKIH SNAGA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020

Interventna jedinica na ulazu je zgrade Skupštine opštine Budve, a unutar zgrade su i pripadnici privatnog obezbeđenja...Odbornici DF-a i SNP-a Đorđe Vujović i Krsto Rađenović zatražili su od privatnog obezbeđenja da se legitimiše, optužujući da je ono preuzelo parlamentarni život u Budvi...Odbornica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.