GRUPNI S*KS! Učesnicom Parova sladila se DVOJICA: Jedan je OBRAĐIVAO, drugi SAMO GLEDAO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPNI S*KS! Učesnicom Parova sladila se DVOJICA: Jedan je OBRAĐIVAO, drugi SAMO GLEDAO! (VIDEO)

Sad znamo da voli grubo!

Učesnica "Parova", starleta Sandra Meduza, za ovaj šou preporučila se objavivši veliki broj golišavih fotografija na društvenim mrežama. Meduza je svoje obožavaoce radovala fotkama u najrazličitijim pozama, te su gledaoci rijalitija svakako očekivali da ih ne razočara kada uđe u vilu.

Mada je Sandru Meduzu učesnik rijalitija Biba Struja predložio za izbacivanje, zbog, kako je rekao, nezainteresovanosti za šou i želje za spoljnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetom, ne može se reći da nije doprinela sveopštem ludilu u popularnom rijalitiju.

Ona je, između ostalog, vrlo iskreno otkrila kakve seksualne sklonosti ima, a priznala je i da voli grub seks, te da je dečko šamara tokom odnosa. U sinoćnom živom programu, pre no što su počele nominacije, voditeljka Bojana Ristivojević pitala je Meduzu i o njenim pričama vezanim za grupni seks. "Da li je tačno da si opisivala najdublje seksualne fantazije, neku tuču i prebijanje u krevetu?"

(18+) SEDMORICA JE ČEREČILI: Srpkinja proglašena XXX glumicom godine zbog DUPLIH PENETRACIJA(VIDEO)

Na to joj je Meduza odgovorila: "Oni su me pitali da li sam imala trojku, ja sam rekla da nisam. Zapravo, jedan je gledao dok je drugi radio. Tačno je, to sam rekla", objasnila je učesnica mlada starleta.

KRIMI SAPUNICA IZ KALUĐERICE! Hepi da snimi seriju o Čabarkapi, Ljubinoj ćerki i tati!

A da je spremna i na seksi igrice sa devojkama, Meduza je već stavila svojim fanovima do znanja kada je bez pardona lizala i grizla guzu svojoj iskusnijoj koleginici Tijani Ajfon:

Nekih od seksi fotografija koje su učinile Meduzu poznatom, pogledajte u galeriji:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Parovima žurka opet otišla predaleko (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 01.Feb.2017

(foto:sreenshot) Prva starleta Zrenjanina, koja je postala poznata nakon Kviza znanja, Sandra Meduza a sada i učesnica rijalitija Parovi na društvenim mrežama je objavljivala svakodnevno obnažene fotografije koje su uglavnom bile predmet ismevanja i kritika. Starleta je nedavno u vili je otkrila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.