Evo šta devojke rade kada su ZALJUBLJENE u vas! Prepoznajte ove znakove!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta devojke rade kada su ZALJUBLJENE u vas! Prepoznajte ove znakove!

Skriveni signali!

Muškarci često znaju da budu "slepi" i da ne primete jasne signale koje šalju pdipadnice lepšeg pola. Kada im se muškarac svidi, žene to i te kako znaju da pokažu. Naravno one to ne rade direktno, već suptilno i pomoću malih znakova. Zbog toga morate otvoriti oči i pažljivo obratiti pažnju na njeno ponašanje, jer ćete samo tako biti sigurni da li joj se sviđate.

Iza ove fotke sa VENČANJA krije se GROZNA PRIČA: Dok se oni smeju, dešava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nešto OGAVNO (FOTO)

Ako budete primetili da devojka sa kojom provodite dosta vremena ovo radi, to je siguran znak da je zainteresovana za vas, pa će automatski i vama biti lakše da joj priđete. Evo šta one rade:

1. Zavodljiv kontakt očima. Ako joj se sviđate onda će konstantno gledati u vas vrlo senszualnim i zavodljivim pogledom. Prosto ćete osetiti da vas jede pogledom, a to je jasan znak da joj se sviđate. Ako primetite da vas ona često gleda ovako, omdah krenite u napad.

2. Česti dodiri. Žene koje su zaljubljene u vas imaju potrebu da vas dodirnu i da vam se približe, pa će se ovakve devojke često naslanjati na vas, grliti vas i dodirivati. Ako primetite da ona to radi više nego što treba, to je jasan znak da je bacila oko na vas.

3. Uvek pronalazi razlog da vas kontaktira. Sigurno vam se desilo da vas neka devojka non stop zove i da su u većini slučajeva mnogo glupi razlozi za to. To je zato što ona očajnički želi da priča sa vama i da ostvari dublji kontakt pa koristi svaku priliku, ma koliko ona bila glupa.

4. Slaže se sa onim što kažete. Da li ste naleteli na devojku koja kao da isto misli kao i vi? Verovatno jeste, jer devojke koje su zaljubljene u vas pokušavaju da vam se više svide tako što potvrđuju sve što vi kažete. Tako da ako vi kažete da volite Barselonu, verovatno će i ona to reći, iako u stvarnosti ona fudbal ni ne gleda.

5. Vaši razgovori traju „večno“. Ako se već neko vreme čujete sa određenom devojkom i vaši razgovori mogu trajati i po više sati, to je jedan od osnovnih pokazatelja da joj je lepo sa vama i da želi u budućnosti još prisniji kontakt. Budite oprezni i proučite teme koje se nameću, da ne budete rame za plakanje i njena „muška prijateljica“.

Devojke često traže samo pažnju ali ukoliko sa vama ne može da provede više od par minuta u razgovoru, onda i nemate puno čemu da se nadate u budućnosti. Česti telefonski pozivi, zavodljive poruke i pogledi su njen način da stvori bliskost sa vama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.