DA NISTE MALO PRETERALI? Luka Jović i Sofija Milošević uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI Razmenjivali nežnosti na LUX jahti VIDEO

Izvor: Kurir, 21.Jul.2020, 19:00

DA NISTE MALO PRETERALI? Luka Jović i Sofija Milošević uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI Razmenjivali nežnosti na LUX jahti VIDEO

Luka Jović pre par dana osvojio je sa Realom titulu šampiona Španije, pa će vreme do početka prirpema za narednu sezonu iskoristiti da se što više posveti manekenki Sofiji Milošević. 

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SAT OD 10.000 EVRA, POROĐAJ 25.000 I OPUŠTANJE NA LUKSUZNOJ JAHTI Ovo je prava istina kako Sofija i Luka ŽIVE u Madridu

Izvor: Blic, 22.Jul.2020, 11:49

Fudbaler Real Madrida, Luka Jović ne krije da svojoj lepšoj polovini manekenki Sofiji Milošević voli da ugađa, kako to radi sada tokom trudnoće, tako je to radio i tokom njihove veze.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.