BORA DRLJAČA MESECIMA JE KRIO TEŠKU BOLEST? Posle 3 sata na operacionom stolu moraće punih nedelju dana da leži U BOLNICI!

Izvor: Kurir, 08.Nov.2019, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORA DRLJAČA MESECIMA JE KRIO TEŠKU BOLEST? Posle 3 sata na operacionom stolu moraće punih nedelju dana da leži U BOLNICI!

Bora se oporavlja u bolnici nakon hirurške intervencije koja je trajala tri sata. Prva ga je posetila bliska prijateljica Milena Plavšić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bora Drljača mesecima krio tešku bolest?! Operacija trajala 3 sata!

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2019

Bora Drljača mesecima krio tešku bolest?! Pevač je pre nekoliko dana hitno primljen u Urgentni centar. Operisan je je u jutarnjim satima, nakon čega je zadržan na odeljenju Prve hirurške bolnice. Operacija je trajala 3 sata!..Bora je dan pred operaciju došao u Urgentni zbog nesnosnih bolova i...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.