AU! Šta ti je to trebalo, dečko? Mali nagurao 10 cm kabla u PENIS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU! Šta ti je to trebalo, dečko? Mali nagurao 10 cm kabla u PENIS!

Bolno, krvavo!

Tinejdžer Duoduo (13) koji živi u severnoj Kini odsekao je USB glavu i stavio kabl u genitalije, iz čiste radoznalosti.

Duoduo je prvi put primljen u lokalnu Narodnu bolnicu 14. juna nakon bolova u penisu, piše Dejli Mejl. Pored velikih bolova, dečak je takođe nalazio krv u urinu, jer je kabl stigao čak do bešike. Dr Ksu Liian iz Odseka za urologiju objasnio je da je kabl koji je zaglavio u Duoduovom penisu upleten i zapleten.

ZA SEKS >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SA 3 UČENIKA 30 DANA ZATVORA: Profesorka fizičkog UHAPŠENA! Uhvaćena u seksu sa učenicima

- Na rentgenu smo videli mrtvi čvor i to je razlog zbog kojeg dečak nije mogao sam da izvuče kabl - rekao je dr Ksu.

Dr Ksu je dodao da je dužina kabla u Duoduovom telu duga oko 10 centimetara.

Doktori su pokušali da mu kabl izvuku naživo, ali su otkrili da je čvor bio veliki i da prolazi kroz uretru. Kasnije su odlučili da naprave rez na mestu na kome se kabal nalazio.

- Povlačenje kabla direktno može dovesti do sekundarnih povreda Duodoa, stoga je bolje da se kabl ukloni hirurški. Zatvorili smo rez - objasnio je dr Ksu lokalnim medijima.

Tinejdžer se potpuno oporavio i otpušten je iz bolnice 3. jula, navodi se u izveštaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.