AKO SE P*PIŠAŠ NA DASKU... Urnebesna poruka na WC šolji nasmejala internet do suza! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO SE P*PIŠAŠ NA DASKU... Urnebesna poruka na WC šolji nasmejala internet do suza! (FOTO)

Mama očitala sinu lekciju!

Na popularnoj Fejsbuk stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" osvanula je fotografije smešni prizori iz dalmatinske svakodnevice predstavljaju redovnu pojavu, a ovoga puta pratioce je oduševila slika - WC šolje. Reč je o običnoj šolji, ali ono što je nasmejalo sve koji su je videli jeste poruka koju je na dasci ostavila majka svom sinu.

NEPRISTOJNA KUČKO! Gošća se na internetu žalila na uslugu u restoranu! Vlasnikov odgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je BRUTALAN!

"Ako se p*pišaš na dasku, opraću je sa tvojom četkicom za zube", piše na dasci, a uz fotografiju ide i status: "Majčinska ljubav u Dalmaciji". Usledilo je naravno lavina oduševljenih reakcija: "Najlegendarnija mama na svetu", "sad će klinci prestati da peru zube", "bravo mama", "imam i ja jednog takvog kući", samo su neki od komentara. No neki su u poruci primetili i gramatičke greške, a vrlo brzo javila se i mama.

"Boli me d*pe za gramatičke greške. Metoda je upalila", napisala je korisnica Fejsbuka čija je dosetka postala hit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.