Zločin u sanatorijumu za lečenje zavisnika u Rusiji; jedan pacijent ubio drugog

Izvor: B92, 16.Okt.2021, 21:07

Zločin u sanatorijumu za lečenje zavisnika u Rusiji; jedan pacijent ubio drugog

Moskva -- Lokalne vlasti u regionu Jakutija, u Sibiru, potvrdile su da je u sanatorijumu za bolesti zavisnosti, jedan pacijent nožem usmrtio drugog i ranio još petoricu.

"Petorica štićenika sanatorijuma za oporavak od bolesti zavisnosti je ranjeno u napadu, a jedan je podlegao povredama. Žrtve su prebačene u Državnu bolnicu 2, gde im je pružena lekarska pomoć. Porodici nastradalog upućeni su izrazi saučešća", navodi se u saopštenju pres službe regionalnih vlasti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Jakutiji.

U saopštenju regionalnog ministarstva zdravstva navodi se da su trojica rannjenih u "kritičnom stanju", dok su dvojica povređenih stabilno. U toku je istraga mesta zločina, a napadač je u pritvoru, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Rusiji u sanatorijumu za lečenje zavisnika pacijent usmrtio čoveka i ranio još petoricu, tri osobe su u teškom stanju

Izvor: Blic, 16.Okt.2021

Lokalne vlasti u regionu Jakutija, u severoistočnom Sibiru, potvrdile su danas da je u sanatorijumu za lečenje od bilesti zavisnisnosti, jedan pacijent nožem usmrtio drugog i ranio još petoricu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.