Žena Alekseja Navaljnog puštena iz pritvora

Izvor: B92, 23.Jan.2021, 21:04

Žena Alekseja Navaljnog puštena iz pritvora

Supruga ruskog opozicionog aktiviste Alekseja Navaljnog Julija puštena je iz pritvora policijske stanice u Moskvi.

TAS S prenosi izjavu zvaničnog izvora u moskovskoj policiji koji je potvrdio da je Julija Navaljni puštena bez davanje zvanične izjave.

Ona je privedena zbog učešća u nedozvoljenim masovnim protestima na Puškinovom trgu u Moskvi zbog hapsenja Alekseja Navaljnog.

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MORNARSKA TIŠINA" Kremlj je strpao Navaljnog u najozloglašeniji zatvor: Misteriozne smrti i samo jedno uspešno bekstvo

Izvor: Blic, 24.Jan.2021, 14:06

Tim ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, koji je uhapšen na Aerodromu „Šeremetjevo“ nakon čega mu je određen pritvor od 30 dana zbog kršenja odredaba uslovne kazne zbog pronevere, zabrinut je za njega zbog uslova u ozloglašenom zatvoru Mornarska tišina (Matroskaja tišina) u Moskvi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.