Zaharova: Saopštenja Stejt departmenta podsećaju me na pokvareni zvučnik

Izvor: Vostok.rs, 04.Mar.2021, 10:24

Zaharova: Saopštenja Stejt departmenta podsećaju me na pokvareni zvučnik

Moskva već radi na protivmerama na najnovije sankcije koje su uvele Sjedinjene Američke Države, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
„Možete da budete mirni. Ne morate da brinete, odgovor će biti, on se već razrađuje“, rekla je Zaharova za televiziju „Rusija 1“. Naglasila je da su „već nekoliko puta prošli kroz naše protivmere i stoga se sada mnogo toga što nam rade čini simboličnim“. Najavljujući sankcije Rusiji i šaljući signale Moskvi, Sjedinjene Američke Države emituju u prazno, dodala je ona. „Ova saopštenja Stejt departmenta podsećaju me na neki pokvareni zvučnik. On, tobože, emituje zvuk, ali se negde zaglavio i ne ide dalje. Oni sve vreme govore: želimo da pošaljemo Rusiji signal. Prođe nedelja, oni ponovo: želimo da pošaljemo signal Rusiji. Onda opet... Emituju u apsolutnu prazninu“, konstatovala je Zaharova.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova: Vašington smatra svakoga ko se takmiči s njim pretnjom

Izvor: Vostok.rs, 04.Mar.2021

Vašington smatra svakoga ko se takmiči s njim pretnjom, rekla je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. Ovako je ona komentarisala novu američku strategiju nacionalne bezbednosti. Ranije je američki državni sekretar Entoni Blinken u glavnom govoru o spoljnoj politici rekao da...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.