ZVANIČNO JE - Srećno, Nikola! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 08:58

ZVANIČNO JE - Srećno, Nikola! (foto)

Potvrđen transfer, naš reprezentativac okrenuo novu stranicu u karijeri.

Nedeljama se najavljivalo, a od danas je i zvanično - Nikola Milutinov je novi centar moskovskog CSKA!

Informaciju su ''Armejci'' zvanično objavili ovoga jutra, a Milutinov se obavezao na trogodišnju vernost ruskom velikanu.

Dvadesetpetogodišnji Milutinov je prethodnih pet godina od odlaska iz Partizana proveo u Olimpijakosu,gde je iz godine u godinu napredovao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa je sada došlo vreme za novi korak u karijeri.

Verovalo se da će iz Atine otići u NBA, pošto je još 2015. kao 26. pik draftovan od strane San Antonio Sparsa, ali se to (još uvek) nije dogodilo, pa Milutinov nastavlja da gradi uspešnu evroligašku karijeru.

Sa Partizanom i Olimpijakosom je osvajao titule, ne sumnjamo da e to činiti i sa ekipom CSKA, ali naravno, njegov glavni cilj u narednim godinama sa novim klubom biće - osvajanje Evrolige.

-

-

Никола Милутинов стал игроком ЦСКА 🔥

Центровой Никола Милутинов (25 лет, 213 см) подписал 3-летний контракт с нашим клубом.

В коллекции Николы – победы в чемпионатах Сербии, Адриатической лиги и Греции, три звания MVP туров @EuroLeague.#CSKAbasket pic.twitter.com/tACRvDdy6H

— CSKA Moscow (@cskabasket) June 2, 2020
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.