Vučić pred put u Moskvu: Nadam se dobrim vestima za Srbiju iz Rusije

Izvor: BKTV News, 17.Dec.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić pred put u Moskvu: Nadam se dobrim vestima za Srbiju iz Rusije

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, izjavio je danas da će se u utorak, 19. decembra, u Moskvi sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Vučić sutra putuje u posetu Moskvi i nada se da će biti dobrih vesti za Srbiju nakon te posete.

Kako je rekao, već sutra, prvog dana posete, imaće važne sastanke, obići tamošnji Naučno-tehnološki >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << park, a zatim će dodeliti orden koji je bivši predsednik Tomislav Nikolić posthumno dodelio nekadašnjem ambasadoru Rusije u UN Vitaliju Čurkinu, velikom prijatelju Srbije.

"Zatim, 19. decembra imam veliki i važan sastanak sa Putinom i nadam se da će biti dobrih vesti za Sbiju", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Grdeličkoj klisuri, gde je obišao radove na Koridoru 10.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vučić obišao radove na južnom kraku Koridora 10

Vučić je jutros, u okviru posete Niškom i Pčinjskom okrugu, obišao radove na Koridoru 10, u Grdeličkoj klisuri u blizini Vladičinog Hana. Obišao je radove na izgradnji južnog kraka Koridora 10 na deonici Caričina Dolina-Tunel Manajle, na lokaciji Momin Kamen, a prisustvovali su i potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorane Mihajlović i v.d. direktora Koridora Srbije Zoran Babić.

Predsednik Srbije je prošao trasu autobusom, zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i predstavnicima medija.

Vučić je izjavio da je podizanje kreditnog rejtinga Srbije dobra vest i signal za investitore da je dobro ulagati u našu zemlju jer ima sigurne i stabilne finansije.

"To su super vesti za Srbiju. Ovo je treći ili četvrti put u poslednje tri godine da se podiže kreditni rejting Srbije, a ranije smo imali samo obaranje kreditnog rejtinga", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Grdeličkoj klisuri, gde je obišao radove na Koridoru 10.

Objavljene nikada do sada viđene fotografije Aleksandra Vučića iz Francuske! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.