Veselo i u Novom Sadu

Izvor: B92, 01.Jan.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselo i u Novom Sadu

Novi Sad -- Novosađani, koji su Novu Godinu dočekali na Trgu slobode, uživali su u nastupu Neleta Karajlića, Magnifica i di džejeva iz Moskve, Filatova i Karasa.

Manjifiko je nastup započeo u 21 čas i nizao hitove iz filmova "Montevideo, bog te video" i ,,Montevideo, vidimo se!", serije "Senke nad Balkanom" kao i njegovog poslednjeg albuma "Charlatan de Balkan".

Dr Nele Karajlić se na binu popeo u 23 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << časa i tako ispratio 2018. godinu i dočekao sa Novosađanima 2019.

Sa njim na sceni su bili i kamerni orkestar Kamerata Akademika, prvakinja Opere Srpskog narodnog pozorišta Jelena Končar i hor Akademskog kulturno-umetničkog društva "Sonja Marinković".

Posle ponoći za dobru atmosferu pobrinuće se di džej dvojac Filatov i Karas.

Na Trgu republike publika je od 19 časova uživala uz beogradski sastav "IrieFM".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Novosađani uz Neleta Karajlića i vatromet dočekali Novu godinu

Izvor: Radio 021, 01.Jan.2019

Novosađani su i ove godine ispunili Trg slobode i uz spektakularan vatromet odbrojali poslednje sekunde 2018. i početak 2019. godine...Deset minuta posle devet časova počeo je nastup Magnifica kada su građani počeli da pristižu na trg, ali se trg napunio tek oko 11 časova. Građani su 2019. godinu...

Nastavak na Radio 021...

Ovako su Novosađani dočekali Novu godinu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2019

Novosađani, koji su Novu Godinu dočekali na Trgu slobode, uživali su u nastupu Neleta Karajlića, Magnifica i di džejeva iz Moskve, Filatova i Karasa...Manjifiko je nastup započeo u 21 čas i nizao hitove iz filmova "Montevideo, bog te video" i "Montevideo, vidimo se!", serije "Senke nad Balkanom"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.