Veliki požar na naftnoj bušotini u Rusiji: Među povređenima i srpski državljanin

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki požar na naftnoj bušotini u Rusiji: Među povređenima i srpski državljanin

Srpski državljanin povređen u velikom požaru koji je izbio na naftnoj bušotini u ruskom gradu Novorosijsku, saopštile su lokalne službe za vanredne situacije.

Pored njega, još petoro radnika je zadobilo opekotine, od kojih je jedan nešto kasnije podlegao povredama u bolnici. Kako prenose mediji, požar je izbio prilikom izvođenja remontnih radova na jednom od rezervoara.

Trenutno je angažovano 117 vatrogasaca i 40 vatrogasnih vozila u gašenju požara na bušotini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grušovaja.

Ambasada Srbije u Moskvi se još nije oglasila po pitanju povređenog srpskog državljanina, preneo je Sputnjik.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski radnik povređen u požaru na NAFTNOJ BUŠOTINI u Rusiji

Izvor: Blic, 08.Nov.2019

Srpski državljanin povređen je u velikom požaru koji je izbio na naftnoj bušotini u ruskom gradu Novorosijsku, saopštile su lokalne službe za vanredne situacije.

Nastavak na Blic...

VIDEO: Radnik iz Srbije povređen u požaru u Rusiji

Izvor: Radio 021, 08.Nov.2019

Srpski državljanin nalazi se među povređenima u požaru koji je izbio u skladištu nafte u ruskom gradu Novorosijsku, saopštile su lokalne službe za vanredne situacije...Šestoro radnika zadobilo je opekotine, od kojih je jedan preminuo u bolnici...Angažovano je 117 vatrogasaca i 40 vatrogasnih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.