VUČIĆ IDE U MOSKVU NA PARADU POBEDE: Stigla potvrda iz ambasade

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 16:00

VUČIĆ IDE U MOSKVU NA PARADU POBEDE: Stigla potvrda iz ambasade

Parada će biti održana 24. juna.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić planira da prisustvuje Paradi pobede u Moskvi, saopštila je Ambasada Srbije u Moskvi.

- Predsednik republike Srbije će doći na Paradu pobede - rekli su u Ambasadi, na pitanje da li će predsednik Srbije prisustvovati Paradi pobede.

Podsetimo, juče je Putin objavio da će parada, koja je bila odložena zbog virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korone, povodom 75. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu biti održana 24. juna.

Parada pobede se tradicionalno održava 9. maja, međutim epidemija je ove godine pokvarila te planove.

Na nju su pozvani najveći svetski državnici, koji imaju priliku da se iz prve ruke uvere u moć ruske armije, ali i da zajedno očuvaju sećanje na antifašistički duh koji je pre 75 godina oslobodio planetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasada Srbije u Rusiji: Vučić DOLAZI na Paradu pobede u Moskvi

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2020

Juče je Putin objavio da će parada, koja je bila odložena zbog virusa korone, povodom 75. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu biti održana 24. juna PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najverovatnije će prisustvovati "Paradi pobede", koja će biti održana 24. juna u...

Nastavak na Večernje novosti...

Vučić pozvan u Moskvu na vojnu paradu 24. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 13:56

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima poziv da poseti Moskvu i prisustvuje vojnoj paradi povodom 75. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu, 24. juna..."Predsednik Vučić ima poziv i na osnovu tog poziva posetiće Moskvu u vezi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.