Izvor: Radio 021, 16.Dec.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kojim gradovima su najgore saobraćajne gužve?

Prema poslednjem istraživanju INRIX Global Traffic Scorecard, Moskva ima najgore saobraćajne gužve od svih evropskih prestonica, gde vozači zbog gužvi godišnje izgube 91 sat (2017).

Iza Moksve su London (74 sata) i Pariz (69 sati). Situacija je dosta bolja u nekim manjim prestonicama, kao što je slovenska Ljubljana – gde su vozači zbog saobraćajnih gužvi izgubili 21 sat u 2017. godini.

U svetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ako se uporede svi gradovi, najgore saobraćajne gužve su u Los Anđeles, sa 102 sata koja vozači godišnje provedu u saobraćajnim gužvama. Moskva je na globalnoj listi druga, a Njujork treći. U top 20 gradova devet je američkih.

Autor: Al Jazeera Balkans

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.