Tragedija u Sonti: Stevan (1) preminuo na majčinim rukama, oca strašna vest dočekala u inostranstvu

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Sonti: Stevan (1) preminuo na majčinim rukama, oca strašna vest dočekala u inostranstvu

Iako je dežurna ekipa brzo stigla, mališanu više nije bilo pomoći Jednoipogodišnji dečak Stevan N. preminuo je u svom domu u Sonti, u ulici Marka Oreškovića, prenose apatinskenovine.rs.Da je detetu pozlilo i da je počeo da se guši, hitnoj pomoći je prijavila njegova majka Sabina, međutim, iako je dežurna ekipa brzo stigla, mališanu više nije bilo pomoći. Pročitajte još - Srpski dečak koji je šest godina bio u komi preminuo u bolnici u Moskvi Doktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je o ovom slučaju obavestio policiju, koja je odmah izašla na lice mesta da obavi uviđaj, kako bi se uvrdio tačan uzrok dečakove smrti. Detetov otac Kristijan N. se trenutno nalazi u Mađarskoj. Ova porodica ima još dva sina, starosti tri i četiri godine.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U SONTI Preminuo jednogodišnji dečak, majka pozvala Hitnu pomoć, ali detetu nije bilo spasa

Izvor: Blic, 21.Okt.2019

Jednoipogodišnji dečak S. N. preminuo je juče u svom domu u Sonti po još nerazjašnjenim okolnostima, a policija radi na rasvetljavanju zločina.

Nastavak na Blic...

Otkriven uzrok iznenadne smrti malog Stevana (1) iz Sonte

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2019

Mališanu naglo pozlilo i počeo je da se guši, pa je majka Sabina pozvala hitu pomoć. Međutim nije mu bilo spasa RODITELjE i komšije u Sonti, kod Apatina, iznenadila je nagla smrt jednoipogodišnjeg dečaka Stevana N. koji je u subotu preminuo u svojoj kući.Pročitajte...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.