Stefanović sa ruskim sekretarom Saveta za bezbednost: Zajednička borba protiv terorizma i organizovanog kriminala

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović sa ruskim sekretarom Saveta za bezbednost: Zajednička borba protiv terorizma i organizovanog kriminala

Potpisana su dva sporazuma.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ruski sekretar Nacionalnog saveta za bezbednost Nikolaj Patrušev potpisali su danas dva sporazuma o saradnji u oblasti borbe protiv terorizma i organizovanog kriminala.

- Stefanović i Patrušev odlučili su da potpišu dva sporazuma koji će dati dodatni podsticaj saradnji Srbije i Rusije - prenosi Tass.

Stefanović je zahvalio Rusiji na podršci u vezi sa pitanjem Kosova, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i protivljenje Moskve članstvu Kosova u Interpolu.

Kako se navodi, Patrušev je istakao značaj saradnje između dve zemlje po pitanju bezbednosti i drugih oblasti koje su povezane sa nacionalnim interesom Srbije.

Kako je rekao, rusko-srpski samiti imaju veliku ulogu u jačanju odnosa.

Stefanović i Patrušev su razgovarali i o bezbednosnim problemima na svetskom nivou i istakli da je bezbednosna situacija i dalje napeta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.