Stamatović: Tokom boravka u Moskvi potvrdjene neraskidive veze dva naroda

Izvor: Beta, 07.Dec.2021, 15:15

Stamatović: Tokom boravka u Moskvi potvrdjene neraskidive veze dva naroda

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i predsednik Izvršnog odbora stranke Arsen Djurić boravili su u Moskvi i pritom na nekoliko sastanaka sa zvaničnicima Ruske Federacije još jednom potvrdili neraskidive istorijske veze izmedju srpskog i ruskog naroda, dobivši uveravanja ruske strane da će tako biti i u budućnosti."I prilikom nedavne posete zamenika premijera Ruske Federacije Jurija Borisova Srbiji i Zlatiboru, dobili smo potvrdu snage zajedništva naša dva naroda uz želju da se ta saradnja produbi u oblasti ekonomije, turizma, kulture i sporta. Spajaju nas zajedničke vrednosti i sve one duhovne vrline po kojima su poznati slovenski narodi" rekao je Stamatović, a prenela njegova stranka.On je naglasio da je upravo opština Čajetina, u kojoj je sedište Zdrave Srbije, prva u Srbiji osnovala Кancelariju za saradnju sa Ruskom Federacijom.Tokom posete Moskvi, delegacija Zdrave Srbije je razgovarala i sa Andrejem Leonidovičem Кrasovim, zamenikom predsednika Кomiteta odbrane Ruske Dume, sa kojim je postignuta puna saglasnost o brojnim geopolitičkim temama i pitanjima od značaja za srpski i ruski narod.   //
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stamatović: Potvrđeno prijateljstvo srpskog i ruskog naroda

Izvor: Danas, 07.Dec.2021

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i predsednik Izvršnog odbora te stranke Arsen Đurić boravili su u Moskvi i razgovarali sa ruskim zvaničnicima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.