Srpski privrednici na sajmu hrane i pića u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2021, 10:19

Srpski privrednici na sajmu hrane i pića u Moskvi

Na najvećem međunarodnom sajmu hrane i pića na području Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog saveza "World Food" koji u Moskvi počinje danas i traje do petka predstaviće se i izlagači iz Srbije.

Iz Privredne komore Srbije koja je zajedno sa Razvojnom agencijom Srbije organizovala nastup srpskih privrednika na ovom sajmu, ocenjuju da tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izložbi hrane i pića, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

Sajam "World Food" postoji već 30 godina a u 2020. posetilo ga je više od 30.000 posetilaca koji su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 1.764 izlagača iz 65 zemalja sveta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpski privrednici na sajmu hrane i pića u Moskvi

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2021

​MOSKVA - Na najvećem međunarodnom sajmu hrane i pića na području Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog saveza "World Food" koji u Moskvi počinje danas i traje do petka predstaviće se i izlagači iz Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.