Situacija krajnje alarmantna Lavrov pozvao Iran da ispoštuje NUKLEARNI SPORAZUM

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Situacija krajnje alarmantna" Lavrov pozvao Iran da ispoštuje NUKLEARNI SPORAZUM

Moskva razume zašto Teheran umanjuje svoje obaveze.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov pozvao je danas Iran da ispuni uslove nuklearnog sporazuma iz 2015. sa svetskim silama, ali je rekao da

U razgovoru sa novinarima u Moskvi, Lavrov je rekao da su događaji koji se odvijaju oko nuklearnog sporazuma krajnje alarmantni, preneo je Rojters.

On je za tu situaciju okrivio Sjedinjene Američke Države koje su se povukle iz sporazuma i ponovo uvele sankcije Teheranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U NUKLEARNOM RATU NEMA POBEDNIKA I ZATO JE NEPRIHVATLJIV: Lavrov podseća Ameriku da usvoji poruku o neprihvatljivosti!

Izvor: Kurir, 07.Nov.2019

Rusija i Sjedinjene Američke Države trebalo bi da usvoje saopštenje na najvišem nivou da je nuklearni rat neprihvatljiv, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.