SAD danas deportuju rusku špijunku! Evo na koji način se vrši taj proces!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD danas deportuju rusku špijunku! Evo na koji način se vrši taj proces!

Njen povratak u Moskvu se očekuje 26. oktobra ujutro

Vašington je saopštilo da će ruska državljanka Marija Butina, koju SAD smatraju navodnim ruskim špijunom, danas biti deportovana iz Miamija na Floridi.

Ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov je potvrdio da će ona sutra, u subotu ujutro, stići u Moskvu.

- Posle ponovljenih zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ambasade da se razjasni procedura povratka Butinove u Rusiju, dobili smo konačni odgovor da će 25. oktobra Marija biti prebačena iz saveznog zatvora u migracioni centar, odakle će istog dana poleteti za Moskvu - rekao je Antonov.

.

Marija Butina, koja je priznala da je ruski agent, osuđena je na 18 meseci zatvora zato što se infiltrirala u jednu političku grupu koja je imala uticaj na konzervativne aktiviste.

BONUS VIDEO:

VIDEO KOJI JE RASPLAKAO SVET: Siromašni dečak sprema obrok svom malenom bratu POPUT PROFESIONALCA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.