Ruski avion prinudno sleteo zbog pretnje bombom

Izvor: Blic, 03.Okt.2010, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski avion prinudno sleteo zbog pretnje bombom

Ruski avion sa 73 putnika, koji je leteo od Moskve ka glavnom gradu Čečenije Groznom, prinudno je danas sleteo na aerodrom u blizini Volgograda, pošto je upućena anonimna poruka da se u njemu nalazi bomba, saopštili su funkcioneri.

"Nekoliko minuta pošto je avion Jak-42 poleteo sa međunarodnog aerodroma Vnukovo ka Groznom u 16.15 sati po moskovskom vremenu, stigao je anonimni preteći poziv da avion može >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da eksplodira", naveo je, kako je prenela agencija Itar-Tass, portparol Ruske agencije za aviosaobraćaj "Rosaviacija" Sergej Izvolski.

"Svi putnici su bezbedni", rekao je Izvolski agenciji Rojters i naveo da su vlasti evakuisale putnike iz aviona i da tragaju za eksplozivom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.