Ruska TV zvezda PRONAĐENA MRTVA U HOTELU SA PET ZVEZDICA: Hvalila se da ima vidovnjačke moći

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 12:01

Ruska TV zvezda PRONAĐENA MRTVA U HOTELU SA PET ZVEZDICA: Hvalila se da ima vidovnjačke moći

Istinu o njenom životu niko nije znao

Telo Ane Ambartsnian pronađeno je jutros u luksuznom hotelu Petar I u Moskvi. Reč je o slavnom TV psihologu koja je rešavala intimne probleme Rusa, družila se samo sa bogatima, a kako se ispostavilo nije imala tako sladak život.

Anino telo pronašli su radnici hotela, a mlada žena (26 godina), prema izveštajima bila je već osam sati mrtva.

O Aninoj popularnosti govori i činjenica da je njen Instagram profil >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao više od 370.000 pratilaca, a i ako je bila psiholog po profesiji za sebe je tvrdila da je vidovnjak.

2 месяца назад мы с Ру объелись в любимом «Epicure» ТАК, что Я обещала не возвращаться сюда минимум полгода) Однако повторный гастрономический оргазм произошел куда раньше😄 В Париже, кстати, с этого дня даже половина аптек не работает. #annaambqueen #Париж #epicure #lebristolparis #Paris #Королева

A post shared by Anna Vladimirovna (#Королева) (@annaambqueen7) on Mar 20, 2020 at 11:14am PDT

- Mogu da podignem bilo koga sa kolena - pričala je, što se očigledno dopalo bogatim Rusima koji su joj poklanjali vredne stvari poput skupocenih automobila. I sama je bila udata za Ruslana, poznatog poslovnog čoveka u Rusiji.

Ipak, to nije bilo dovoljno, jer je Ana bila u dugovima, kako je otkrio njen advokat. Zvali su je i po 20 puta dnevno, a Ana je govorila da su bili veoma agresivni.

После чудесного шоппинга в «L’avenue». Париж, Я люблю тебя! ❤️ #annaambqueen #lavenue #Paris #Париж #Королева

A post shared by Anna Vladimirovna (#Королева) (@annaambqueen7) on Mar 15, 2020 at 4:56am PDT

Kobne večeri sa Anom je u apartman ušao nepoznati muškarac za kojim sada policija traga.

Osim toga, policija ispituje i da li njena smrt ima veze sa tabletama koje su joj pronađene u tašni, a za koje nije imala recept.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tvrdila da je vidovita: 26-godišnja TV terapeutkinja pronađena mrtva

Izvor: Tracara.com, 20.Jul.2020

Telo Anne Vladimirovne – Ambartsumyan pronađeno je u luksuznom hotelu Petar I u Moskvi. Reč je o slavnoj TV terapeutkinji koja je rešavala intimne probleme Rusa, družila se samo sa bogatima, a kako se ispostavilo nije imala tako jednostavan život. Anino telo pronašli su radnici hotela, a 26-godišnja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.