Rusija više od pola godine nudila SAD razne izlaze iz situacije sa sankcijama

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija više od pola godine nudila SAD razne izlaze iz situacije sa sankcijama

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da  je Moskva mesecima nudila Vašingtonu razne opcije za prevazilaženje situacije s antiruskim sankcijama pre nego što je predložila smanjenje broja zaposlenih u američkoj diplomatskoj misiji u Rusiji.

"Mesecima, čak više od pola godine, nudili smo Sjedinjenim Američkim Državama razne načine da se izađe iz ove situacije", >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << istakla je Zaharova, prenosi Tass.

Prema njenim rečima, Rusija je američkoj strani dala pola godine, "i to nije bilo tiho pružanje mogućnosti, već stalni pokušaji da se SAD uključuje u dijalog".

Zaharova je navela i da je bilo nekoliko rundi ekspertskih razgovora o tome kako prevazići situaciju koja se tiče američkih sankcija protiv Rusije.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Bezuspešni pokušaji: Već pola godine Rusija nudila SAD razne izlaze iz situacije sa sankcijama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017

Marija Zaharova objavila šta je prethodilo smanjenju broja u američkoj diplomatskoj misiji u Rusiji..Moskva je mesecima nudila Vašingtonu razne opcije za prevazilaženje situacije sa antiruskim sankcijama pre nego što je predložila smanjenje broja zaposlenih u američkoj diplomatskoj misiji u Rusiji,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.