POTPISAN UGOVOR SA RUSIJOM: Indija dobija hiljadu avionskih raketa

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPISAN UGOVOR SA RUSIJOM: Indija dobija hiljadu avionskih raketa

Rusija će isporučiti Indiji oko hiljadu avionskih raketa različite namene, izjavio je predstavnik Federalne službe za vojno-tehničku saradnju

- Rusija će isporučiti Indiji oko hiljadu avionskih raketa različite namene - izjavio je za predstavnik Federalne službe za vojno-tehničku saradnju.

- Pre nekog vremena potpisani su prilično veliki ugovori - precizirao je predstavnik službe.

Detalji ugovora za sada nisu otkriveni.

Ranije je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << agencija, pozivajući se na izvor u indijskim vlastima, saopštila da su Delhi i Moskva potpisali sporazum o isporuci vođenih raketa R-27 tipa vazduh-vazduh radi naoružavanja lovaca Su-30MKI indijskog ratnog vazduhoplovstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INDIJA KUPUJE OD RUSIJE 1.000 RAKETA: Navođenim projektilima vazduh-vazduh opremaju lovce Su-30MKI

Izvor: Kurir, 30.Jul.2019

Rusija će isporučiti Indiji oko hiljadu avionskih raketa različite namene.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.