Režim tišine za evakuaciju od 10 sati po moskovskom vremenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2022, 06:12

Režim tišine za evakuaciju od 10 sati po moskovskom vremenu

Režim tišine za izlazak civila iz Kijeva, Harkova, Černigova, Sumija i Mariupolja počeće danas u 10 sati po moskovskom vremenu, saopštio je Međuresorni koordinacioni štab Rusije za humanitarni odgovor u Ukrajini.

Štab u saopštenju ocenjuje da je situacija u velikom broju mesta na skoro čitavoj teritoriji Ukrajine, pre svega u velikim gradovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobila karakter humanitarne katastrofe zbog nelikvidnosti i nesposobnosti Kijeva da obezbedi funkcionisanje humanitarnih koridora, prenosi agencija RIA Novosti.

Ističe se da je Rusija je u potpunosti obezbedila obuku i obezbedenje na planiranim rutama tokom ranije najavljenih humanitarnih operacija evakuacije civila i stranih državljana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Moskva: Skoro 200.000 ljudi iz Donjecka i Luganjske stiglo u Rusiju; U Ukrajini uništeno više od 2.500 vojnih objekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2022

Približno 200.000 stanovnika iz regiona Donbasa i drugih delova Ukrajine do danas je stiglo u Rusiju, saopštio je izvor iz ruskog ministarstva unutrašnjih poslova TAS S-u.    

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.