RUSI U VELIKOM PROBLEMU: Oboren rekord po broju umrlih od korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 10:14

RUSI U VELIKOM PROBLEMU: Oboren rekord po broju umrlih od korone

Operativni štab navodi da je i dalje najveći broj slučajeva zabeležen u Moskvi, Sankt Peterburgu i Podmoskovlju.

Broj novozaraženih od kovida 19 u Rusiji porastao je za 16.202, tako da sada ukupan broj registrovanih slučajeva od početka pandemije iznosi 1.563.976, saopštio je Operativni štab za borbu protiv virusa korona.

U saopštenju se dodaje da je od ovog broja, 25,4 odsto (4.114 osobe) bez kliničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manifestacija.

Za poslednja 24 časa preminule su 364 osobe sa kovidom 19, a za sve vreme 26.935, dodaje se u saopštenju. Ovo je najveći broj umrlih u jednom danu od početka epidemije virusa korona.

Ruska Savezna služba za fitosanitarni nadzor prethodno je saopštila da je situacija u Moskvi mirna i da se stabilizovala. Koeficijent širenja danas je mnogo niži nego što je bio na samom početku oktobra, pa čak i od sredine septembra, rekla je direktorka Uprave Rospotrebnadzora za Moskvu Jelena Andrejeva.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.