Udario stjuardesu, pretio bombom, avion vraćen u Moskvu

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario stjuardesu, pretio bombom, avion vraćen u Moskvu

Moskva -- Jedan putnik napao je fizički stjuardesu na letu iz Moskve za Dušanbe, zbog čega je pilot vratio avion na aerodrom u glavnom gradu Rusije.

Kako prenosi Tas, za napad, koji se dogodio juče, odgovoran je 25-godišnji državljanin Tadžikistana.

Po povratku u Moksvu napadač je predat policiji.

Kako javlja Interfaks, Tadžikistanac se ponašao neprimereno u avionu, a kada ga je stjuardesa opomenula on ju je udario pesnicom u glavu, a zatim je ostalim putnicima pretio bombom, navodno postavljenom u avionu.

Protiv njega je pokrenut krivični postupak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putnik napao stjuardesu! Avion se vratio za Moskvu

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018

Jedan putnik napao je fizički stjuardesu na letu iz Moskve za Dušanbe, zbog čega je pilot vratio avion na aerodrom u glavnom gradu Rusije...Foto: MONDO/J.Stokić Ilustracija..Kako prenosi Tass, za napad, koji se dogodio juče, odgovoran je 25-godišnji državljanin Tadžikistana...Po povratku u Moksvu...

Nastavak na Mondo...

Putnik nasrnuo na stjuardesu, avion vraćen u Moskvu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2018

MOSKVA - Jedan putnik napao je fizički stjuardesu na letu iz Moskve za Dušanbe, zbog čega je pilot vratio avion na aerodrom u glavnom gradu Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.