Putin zatvara Rusiju

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 12:50

Putin zatvara Rusiju

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin, objavio je da namerava da proglasi 10 neradnih dana kako bi se pandemija koronavirusa u toj zemlji stavila pod kontrolu.

Prema navodima AFP-a, ali i prema pisanju nekih ruskih medija, predsednik Rusije pristao je da se broj neradnih dana oko prvog maja produži za dva, tako da će Rusi otići na prinudne odmore.

"Siberijan tajms" navodi da prinudni odmori kreću od 1. maja i da će trajati do 11. maja, koji bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je radan.

Taj predlog iznela je direktorka Federalne službe za zaštitu potrošača i socijalna pitanja Ana Popova.

Svetski mediji takođe naovode i da Rusija, zvaničnim kanalima saopštava da je broj novoobolelih u zemlji pod kontrolom, kao i da je nizak u odnosu na ukupan broj stanovnika.

Međutim, mediji koji su naklonjeni opoziciji, navode da je situacija mnogo gora nego što se zvanično prikazuje, a kao dokaz za to pozivaju se na sve češće izvjave gradonačelnika Moskve koji je govori o tome da se broj novozaraženih u Moskvi stalno povećava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSIJA IDE "POD KLJUČ" NA DESET DANA: Putin ništa ne prepušta slučaju, zdravlje građana mu je najbitnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021

Rusija je peta najteže pogođena zemlja na svetu..Ruski predsednik Vladimir Putin objavio je danas da će deset dana u maju biti neradno kako bi se epidemija korone u toj zemlji zaustavila...Predlog da se deset dana ne radi stigao je od šefice ruske službe za zaštitu potrošača i nadzor Rospotrebnadzor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.