Poziv iz Dume: Ruskinje, nemojte sa strancima, biće dece

Izvor: B92, 14.Jun.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv iz Dume: Ruskinje, nemojte sa strancima, biće dece

Moskva -- Predsednica odbora ruske Dume za pitanje porodice pozvala Ruskinje da tokom svetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u seksualne odnose sa stranim navijačima.

Prema rečima Tamare Pletnove, takvo ponašanje Ruskinja stvorilo bi mnogo problema, poput toga da se rađaju deca u porodici s jednim roditeljem ili se dešava da decu odvedu očevi.

"Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u moju komisiju, plaču, oduzeto im je dete i tako dalje”, kazala je Pletnova i podsetila šta se dogodilo nakon olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980. "Porastao je broj samohranih majki i to drastično", istakla je ona.

"Ta deca su kasnije patila i patila. A još ako je u pitanju otac druge rase… Trebalo bi da rađamo našu decu. Nisam nacionalista, ali ipak... Znam da i deca pate, a onda ih očevi napuste i to je sve. Ostaju ovde sa majkom", izjavila je Pletnova za Radio “Govorit Moskva".

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u fudbalu počelo je upravo danas, a trajaće do 15. jula. Održavaće se u 11 gradova Rusije: Moskvi, Sankt Peterburgu, Kazanju, Sočiju, Nižnjem Novgorodu, Samaru, Kalinjingradu, Jekaterinburgu, Saransku, Volgogradu i Rostovu na Donu.

Očekuje se da će u prestonici šampionata doći do milion obožavaoca najvažnije sporedne stvari na svetu, a na sajtu FIFA prodato je više od dva miliona i četiri hiljade ulaznica.

Među stranim navijačima, Amerikanci su najaktivniji, a tu su svakako i fanovi iz Brazila, Kolumbije i Nemačke.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin ukinuo zabranu Ruskinjama: Može s navijačima

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018

Sa najvišeg nivoa ukinuta zabrana koja je zabrinula mnoge koji su na Mundijal krenuli i zbog lepih Ruskinja..Foto: AP Photo/Matthias Schrader..Predsednica odbora ruske Dume za porodična pitanja Tamara Pletnova poručila je, naime, danas Ruskinjama da tokom Svetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u...

Nastavak na Mondo...

ŠOKANTNA IZJAVA RUSKE POSLANICE: Izbegavajte seks sa strancima na Mundijalu

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018

Pletnjova je pozvala građanke Rusije da ne ulaze u intimne odnose sa navijačima iz drugih zemalja, jer tako rizikuju da postanu samohrane majke OD STALNOG DOPISNIKA: MOSKVA POSLANICA ruskog parlamenta iz redova komunista Tamara Vasiljeva Pletnjova (70), koja je ujedno i predsednica...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.