Potop u Moskvi, voda na ulicama do kolena VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 23:11

Potop u Moskvi, voda na ulicama do kolena VIDEO/FOTO

Moskva -- Moskvu i Moskovsku oblast zahvatila je jaka kiša koja je otežala saobraćaj, kako u centru grada, tako i u okolnim gradovima, prenosi televizija "Zvezda".

Korisnici društvenih mreža objavljuju video-snimke iz Moskve na kojima se vide poplavljeni putevi, automobili koji plutaju i pešaci koji pokušavaju da se probiju do svojih kuća gazeći vodu do kolena.

Stanovnici Moskve upozoravaju da se nekoliko ulica u gradu pretvorilo u reke, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čega je saobraćaj otežan, dok su dve metro stanice sada „vodopadi“.

​U Krasnogorsku u Podmoskovlju voda u pojedinim ulica seže do automobilskih farova.

"Ako mi ne idemo na more, more ide nama", našalio se na internetu jedan od Moskovljana.

U jednoj od ulica saobraćaj je bio potpuno prekinut zbog poplavljenih vozila. Služba za vanredne situacije upozorava da će nepovoljni vremenski uslovi biti do 4. jula. Očekuju se snažne padavine, vetar i oluja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POTPUNI POTOP U MOSKVI: Voda do kolena, ulice se pretvorile u reke (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Jul.2020

Moskvu i Moskovsku oblast večeras je zahvatila jaka kiša koja je otežala saobraćaj i kretanje pešaka, kako u centru ruske prestonice, tako i u okolnim gradovima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.