Postoji rizik od isključenja Rusije iz zapadnih platnih sistema

Izvor: B92, 13.Apr.2021, 13:47

"Postoji rizik od isključenja Rusije iz zapadnih platnih sistema"

Moskva -- Portparol Kremlja Dmitrij Peskov upozorava na rizik od isključenja Rusije iz zapadnih platnih sistema, s obzirom na neprijateljski odnos mnogih prema Moskvi.

"Sa sigurnošću možemo da kažemo jedno - u ovom ili onom obliku ograničenja protiv Rusije koriste brojne države s ciljem da nezakonito, sa stanovišta međunarodnog prava, kontrolišu Rusiju“, rekao je Peskov danas na konferenciji za novinare, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi agencija Tas.

Dodao je da se ta ograničenja manifestuju u različitim formama, te da je to prilično nepredvidljiv proces.

"Zato se u okviru tog procesa, uzimajući u obzir tako negativno, a ponekad čak i neprijateljsko ponašanje prema nama, ne može ništa isključiti“, naveo je Peskov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.