Pobegao iz policijske stanice: Skočio kroz prozor sa radijatorom oko ruke (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobegao iz policijske stanice: Skočio kroz prozor sa radijatorom oko ruke (VIDEO)

On je skočio kroz prozor s prvog sprata policijske stanice na automobil koji je bio parkiran ispod Na društvenim mrežama pojavio se video snimak na kome se vidi muškarac koji iskače kroz prozor policijske stanice sa radijatorom vezanim oko ruke. U komentarimaOn je skočio kroz prozor s prvog sprata policijske stanice na automobil koji je bio parkiran ispod.PROČITAJTE JOŠ: BEG IZ ZATVORA: Iz "Dubrave" kod Istoka pobegla dva osuđenikaSnimak je nastao u Moskvi, ali se još ne znaju detalji. Komentatori nagađaju da je muškarac bio priveden i da je iskoristio nepažnnju policajaca kako bi pobegao.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEKSTVO IZ POLICIJE KAO U FILMU: Skočio sa prvog sprata sa radijatorom za koji je bio vezan, otresao se i zbrisao (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Nov.2019

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako jedan muškarac iskače kroz prozor policijske stanice i beži.

Nastavak na Kurir...

Pokušaj pljačke prodavnice, hteo da otme pištolj policajcu?: Uhapšen migrant u Beogradu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak hapšenja pljačkaša u supermarketu Na društvenim mrežama pojavio se video snimak hapšenja pljačkaša u supermarketu. Na njemu se vidi kako dva policajca pokušavaju da obuzdaju čoveka koji se otima i pokušava da pobegne. Iz...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.