PROMENA PROPOZICIJA: Od sledeće sezone dozvoljena kupovina mesta u ligi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2020, 15:28

PROMENA PROPOZICIJA: Od sledeće sezone dozvoljena kupovina mesta u ligi!

FSS usvojio novi predlog.

Od narednog leta biće dozvoljena kupovina mesta, takozvano „bidovanje” u Srpskoj ligi.

Srbija je razočarala u Moskvi, da vidimo koliko može njen rival u baražu za odlazak na EP. Kec se plaća kvotom 2,50. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Norveška – Austrija.

Na poslednjoj sednici IO FSS, usvojena je promena propozicija, u skladu sa Odlukom o načinu popunjavanja slobdnih mesta u fudbalskim i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << futsal ligama na nivou FS Srbije, iz maja ove godine. A u njoj jasno stoji:

- Kad se pojavi slobodno, ili slobodna mesta, u pojedinoj fudbalskoj/futsal ligi, stručne službe FSS, odnosno stručne službe nadležnog teritorijalnog saveza, na zvaničnoj internet stranici FSS, odnosno na zvaničnoj internet stranici nadležnog teritorijalnog saveza, objavljuju javni poziv za podnošenje obavezujućih ponuda klubova, s tim da rok za podnošenje ponuda ne može biti kraći od dva dana, ni duži od pet dana od objavljivanja javnog poziva.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NASTAVLJA SE KATALONSKA SAPUNICA: Mesi TVRDI da nema klauzule od 700 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2020

Ništa još nije gotovo...Horhe Mesi, otac fudbalera Barselone Lionela Mesija, rekao je da je otkupna klauzula za njegovog sina od 700 miliona evra nepostojeća...Srbija je razočarala u Moskvi, da vidimo koliko može njen rival u baražu za odlazak na EP. Kec se plaća kvotom 2,50. Pogledajte sve kvote...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.