PRIZNALA O POLJUPCU SA MILJKOVIĆEM: Ponovo nastala SVAĐA! Lunine reči ODZVANJALE Zadrugom - Ona i Marko...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNALA O POLJUPCU SA MILJKOVIĆEM: Ponovo nastala SVAĐA! Lunine reči ODZVANJALE Zadrugom - Ona i Marko...

Situacija se ne smiruje!

 Sredom se u Beloj kući "Zadruge" održavaju pitanja gledalaca.

Pitanje koje je postavio voditelj Milan Milošević izazvalo je burnu reakciju, a odnosilo se na Natašu Moskvu i na to da ona ljubi Marka Miljkovića dok pati za Lazarom Jeremićem, iako je Marko takođe u vezi.

- Bila sam iskrena, ja sam se vodila emocijama. Lazar je otišao kod lekara, bila sam u šoku, nije samo bio Marko tu kada se to desilo - pravdala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Moskva, a Miljković je prokomentarisao:

- Jesam je zagrlio jer joj je to bilo potrebno, tako da ono. Bilo je teško, ništa se nije dogodilo. Mi se znamo pre rijalitija, pitala me je za savete oko rijalitija - rekao je Marko.

Nakon toga, priča je otišla u smeru Lune Đogani i Marka Miljkovića, kada je Bori Santani postavljeno pitanje zašto širi laži da su blogerka i maneken bili zajedno.

 Santana se branio da je pričao samo ono što je čuo, a pomenuo je i to da je napolju u više navrata slušao priče kako su njih dvoje u vezi.

Luna se opet upustila u svađu sa njim, u koju se naknadno umešala i Miljana Kulić, koja je takođe iznela veoma zanimljive činjenice koje je čula pre ulaska u "Zadrugu". O čemu je reč, pogledajte u videu ispod.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUPILA MU JE ŠAMAR, A SAD... Rat Lune i Bore zbog Marka! Ko je koga? Zna se! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018

Karte su na stolu...Gledaoci "Zadruge" imali su priliku da putem društvenih mreža postavljaju pitanja zadrugarima, koje je ove večeri čitao voditelj i novinar Milan Milošević...VRAĆA SE U ZADRUGU?! Stanijina PRVA objava nakon izlaska - evo šta će biti sa njom! Zabranili joj da.. AUH..Pitanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.