Izvor: Blic, 10.Nov.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPUT HOLIVUDSKIH ZVEZDA Miloš Biković se sa izabranicom pojavio na crvenom tepihu u Moskvi, a sve oči su bile uprte u njih!

Poznati srpski glumac i njegova draga Aglaja Tarasova došli su na premijeru filma "Mitovi o Moskvi", a mnoge su ostavili bez teksta izdanjem za ovu priliku.

Miloš Biković se opredelio za crno odelo sa neobičnim detaljima koji prate stajling, dok je Aglaja zablistala u jednostavnoj haljini, u kojoj su se nazirali njeni fizički atributi. Pobrali su veliki broj komplimenata na društvenim mrežama, a na događaju se nisu odvajali jedno od drugog. Miloš Biković je nedavno priznao da oseća kako je Rusija njegov dom, a više o tome možete pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo zašto su svi na crvenom tepihu gledali u Bikovića i njegovu Ruskinju! (foto)

Izvor: Svet, 11.Nov.2017, 01:11

Miloš Biković i njegova devojka Aglaja Tarasova su se pojavili na premijeri filma “Mitovi o Moskvi”, a kada su prošetali crvenim tepihom sve oči su bile uprte u njih.. Miloš Biković se opredelio za crno odelo sa neobičnim detaljima koji prate stajling, dok je Aglaja zablistala u jednostavnoj...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.