POHOTNO UZEO NJENO TELO: Moskva i Lazar se neobuzdano prepustili jedno drugom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POHOTNO UZEO NJENO TELO: Moskva i Lazar se neobuzdano prepustili jedno drugom! (VIDEO)

Nova ljubav, nova strast...

Nataša Moskva i Lazar Jeremić danima unazad razmenjuju nežnosti i slobodno vreme koriste da upoznaju bolje jedno drugo. Tokom jučerašnjeg dana je pao prvi poljubac kojim su ozvaničili svoju  vezu, a već su danas pred svima mazili i ljubili.

Naime, Nataša i Lazar su pod jorgan planinom razmenjivali nežnosti, ljubili se, a on je dodirivao po celom telu, opipavao bujno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poprsje i zadnjicu.

Pogledajte rezultate

Naravno, zagrljaji nisu izostajali, a to je i te kako prijalo Moskvi, što se može zaključiti po osmehu koji nije skidala sa lica. Ljubav i strast je odisala spavaćom sobom.

Svi zadrugari su primetili da se Lazar zaljubio, pa su mu u nekoliko navrata i rekli da je žargonski rečeno "odlepio" za ovom zadrugarkom, dok on nije davao tome previše pažnje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.