NAVALJNI U PRITVORU 30 DANA! POZVAO PRISTALICE NA PROTEST: Ne plašite se, izađite na ulice zbog sebe i budućnosti! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Jan.2021, 13:00

NAVALJNI U PRITVORU 30 DANA! POZVAO PRISTALICE NA PROTEST: Ne plašite se, izađite na ulice zbog sebe i budućnosti! (VIDEO)

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni pozvao je u video snimku Ruse da izađu na ulice u znak protesta zbog načina na koji je postupano prema njemu, nakon što mu je sudija odredio pritvor od 30 dana.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Navaljni saslušan pred sudom, tužilaštvo traži da mu se odredi pritvor od 30 dana

Izvor: RTS, 18.Jan.2021

Ruski opozicionar i kritičar Kremlja Aleksej Navaljni saslušan je pred sudom u gradu Himki, u blizini Moskve, a državno tužilaštvo je zatražilo da mu se odredi pritvor od 30 dana. . Ruski državni tužioci zatražili su od suda da odredi pritvor od 30 dana ruskom opozicionom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.