PAKLEN MOSKOVSKI DERBI! Navijači CSKA krenuli preko ograde na Spartakove – evo kako se to završilo! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKLEN MOSKOVSKI DERBI! Navijači CSKA krenuli preko ograde na Spartakove – evo kako se to završilo! (VIDEO)

Burno je bilo pre i tokom moskovskog derbija, u kom su snage odmerili Spartak i CSKA (3:1).

Na "Otkritije areni" je moglo da dođe do sukoba navijača dva kluba, kada su gostujući pokušali da preskoče ogradu gde su bili smešteni domaći, ali je policija reagovala formiravši zid. Jedan od navijača CSKA je ipak na vrhu ograde pobednički gledao, pa se bacio nazad ka svojima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

I na drugom delu tribina je bila slična situacija, gde su "armejci" pokušali da uklone zaštitnu mrežu iznad dela gde su bili protivničke pristalice.



Pre utakmice su se dve grupe susrele na metro stanici "Novokuznjeckaja", ali je korodon policije pravovremeno reagovo, pa je sve ostalo na uvredama i pretnjama. Inače, postignut je dogovor da nema izbacivanja zastava kao najvećeg plena u poslednjih 20 godina u slučaju pristalica CSKA, iako su mnogi očekivali paljenje zastava.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Buran moskovski derbi! Pogledajte nerede pre i za vreme utakmice

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2016, 09:39

Prštalo je u moskovskom derbiju u kojem je Spartak pobedio šampiona Rusije, CSKA 3:1 na svom stadionu. Burno je bilo za vreme meča, kada su samo jake snage policije uspele da spreče veće nerede...Prvo su "armejci" želeli da se sukobe sa domaćim navijačima, ali ih je kordon policije u tome sprečio....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.