PAKAO na Šeremetjevu: Stravični snimci  (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Maj.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKAO na Šeremetjevu: Stravični snimci (FOTO, VIDEO)

Na moskovskom aerodromu Šeremetjevu u požaru u avionu je poginula 41 osoba. Na društvenim mrežama i pojavili su se snimci i svedočenja očevidaca tragedije.

Na snimcima koje je objavila ruska televizija "Rosija 24" vidi se kako putnici iskaču iz aviona u plamenu niz postavljeni tobogan i teturaju po pisti i travi.

First moments after the burning plane lands in #Moscow’s Sheremetyevo Airporthttps://t.co/hCxdF5LQsgpic. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << twitter.com/dSk3yD8jp4

— RT (@RT_com) May 5, 2019

Na Twitteri su se pojavili i snimci iz unutrašnjosti aviona.

Видео из салона самолета Москва-Мурманск, сгоревшего при посадке в Шереметьево.Люди в панике, огонь охватывает почти все за бортом. pic.twitter.com/CAjKgT8cZQ

— Breaking Mash (@BreakingMash) May 5, 2019

Dopisnik RT Boris Kuznjecov koji se zadesio na Šeremetjevu u trenutku nesreće objavio je tvit opisujući šta je na pisti video iz svog aviona koji je trebalo da poleti za Helsinki.

Moskva: Avion buktinja na aerodromu, 40 mrtvih! (VIDEO)

"Sedeli smo blizu aviona koji je potpuno zahvatila vatra. Plamen je bio ogroman. Spasilačke službe borile su se da ugase požar", napisao je on.

Novinar "Komsomolskaje pravde" Dmitrij Smirnov uz snimak požara na Twitteru je napisao: "Pakao na Šeremetjevu. Suhoj Superdžet 100 na letu od Moskve do Murmanska morao je da se vrati zbog požara. Gori kao baklja dok je evakuacija u punom jeku".

Prema poslednjim podacima 41 osoba je poginula.

U avionu su bila 73 putnika i pet članova posade, a ispostavilo se da nisu bili tačni izveštaji da su svi

evakuisani iz zapaljene letelice.

Pogledajte snimake.



Izvor: youtube/RT



Izvor: youtube/AP
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"PAKAO NA PISTI" Dramatičan snimak putnika dok iskaču iz aviona u plamenu na aerodromu kod Moskve (VIDEO)

Izvor: Blic, 05.Maj.2019

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci i svedočenja očevidaca tragedije na moskovskom aerodromu Šeremetjevu gde je u požaru u avionu poginulo najmanje 13 osoba, dok je sudbina još nekoliko ljudi nepoznata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.