Ožegović debitovao u trijumfu nad Armejcima

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožegović debitovao u trijumfu nad "Armejcima"

Fudbaler Partizana Ognjen Ožegović debitovao je u nedelju u dresu kluba koji ga je doveo na pozajmicu do kraja sezone.

Samo nekoliko dana nakon što je realizovao transfer u Arsenal iz Tule srpski fudbaler Ognjen Ožegović dobio je priliku da debituje u dresu novog kluba.

Premijerligaš iz Tule odmerio je danas snage sa ekipom CSKA u Moskvi i slavio rezultatom 1:2 (1:0) zahvaljujući preokretu u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << delu igre.

Obe ekipe nastupile su u kombinovanim sastavima zbog činjenice da je jedan deo igrača zauzet reprezentativnim obavezama.

Ognjen Ožegović je dobio šansu od prvog minuta, a na terenu je proveo sat vremena. Momak koji će sezonu pred nama provesti u Arsenalu kao pozajmljen igrač Partizana nije uspeo da se upiše u strelce ali je ostavio dobar utisak na terenu.

Domaćin je do vođstva stigao dva minua pre odlaska na odmor golom Ernandesa iz penala, a gosti su preokret režirali u drugoj polovini drugog dela igre.

Danil Hlusevič je poravnao rezultat na 1:1 u 66. minutu, a samo pet minuta kasnije Arsenal posle kontranapada stiže do vođstva preko Maksimenka, momka koji je zamenio Ognjena Ožegovića u 62. minutu.

Mlađarija je tako donela pobedu ekipi Arsenala koja se posle šest odigranih utakmica u Premijer ligi kotira na dvanaestom mestu sa samo 5 osvojenih bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PARTIZAN JE PROŠLOST: Bivši napadač crno-belih DEBITOVAO u dresu novog kluba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018

Dobio je šasnu od prvog minuta...Fudbaler Partizana na pozajmici u ruskom prvoligašu Arsenal Tuli, Ognjen Ožegović, debitovao je u nedelju za novi klub...Red-Blues lost to Arsenal Tula in a friendly game without players called up for the international duty - 1:2 pic.twitter.com/Oi24riEUUw..— PFC...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.