OPRAŠTA SE OD FUDBALA: Posle 23 godine Džon Teri završava bogatu karijeru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPRAŠTA SE OD FUDBALA: Posle 23 godine Džon Teri završava bogatu karijeru (FOTO)

Legendarni engleski fudbaler okačiće kopačke o klin.

Legendarni engleski fudbaler Džon Teri objavio je da se oprašta od aktivnog igranja fudbala i da je odlučio da pređe u menadžere, kako se spekuliše u toj zemlji.

RASPAD SISTEMA U ŠTUTGARTU: Tajfun je prošlost (FOTO)

PANCERI U PROBLEMU: Joakim Lev morao da izostavi bitnog igrača za mečeve Lige Nacija (FOTO)

Ovaj 38-godošnji defanzivac bi trebalo da postane pomoćni trener Aston >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vile kluba za koji je poslednji nastupao. On je sezonu počeo kao slobodan igrač, i bio je viđen kao novo pojačanje moskovskog Spartaka, ali ipak Teri se odlučio da kaže zbogom fudbalu.

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on Oct 7, 2018 at 12:20pm PDT

- Posle 23 nestvarne godine odlučio sam da je pravo vreme za mene da se povučem i završim karijeru fudbalera - napisao je Teri na Instagram nalogu.

Osim za Aston Vilu on je igrao još i za Čelsi, dok je za reprezentaciju Engleske zabeležio 78 nastupa i postigao je šest golova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ODLAZAK SKANDAL MAJSTORA: Napravio dete ženi najboljeg druga, vređao na rasnoj osnovi i ispisao savremenu istoriju Čelsija!

Izvor: Kurir, 08.Okt.2018

Legendarni engleski defanzivac Džon Teri oprostio se od fudbala posle 23 godine, ali bi uskoro trebalo da nastavi karijeru kao asistent Tjeriju Anriju na klupi Aston Vile

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.