Novi trejler za komediju Sluga sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi

Izvor: B92, 14.Dec.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trejler za komediju "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi

Pogledajte novi trejler za komediju "Sluga", koja u domaće bioskope stiže nekoliko dana posle premijere u Moskvi.

Premijera ruske hit komedije zakazana je za 27. decembar, a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija “Grišu“, rođenog u bogataškoj porodici. Mladi Griša je toliko ušuškan u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lagodnom životu da misli da je "iznad zakona". Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga, bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi. U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uskoro premijera novog ruskog filma sa Bikovićem

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2019

Posijle premijernog prikazivanja filma u Moskvi, u Beograd stiže ruska hit komedija "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.