Novi detalji o brutalno ubijenoj Ruskinji: ZAKLAO JE BIVŠI, PA SPAKOVAO U KOFER (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji o brutalno ubijenoj Ruskinji: ZAKLAO JE BIVŠI, PA SPAKOVAO U KOFER (FOTO/VIDEO)

Ruska doktorka, dermatolog Jekaterina Karaglanova (24) u nedelju je pronađena mrtva u stanu u Moskvi, izbodena nožem i preklana, a telo joj je bilo ugurano u kofer.

Policija sumnja da ju je ubio iz ljubomore njen bivši dečko, koji je sada u bekstvu.

Devojčino telo su pronašli njeni roditelji, koji su bili zabrinuti jer im se ne javlja na telefon.

Когда из-за пробок не успеваешь >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << помыть голову и едешь на свидание с «причёской леди» 😅 Знакомо?) #beauty#beautifulgirl#audreyhepburn#audrey#classicstyle

A post shared by Kati K. 💁🏻‍♀️ (@katti_loves_life) on Jun 28, 2019 at 2:31am PDT

Zabrinuti otac i majka zamolili su Jekaterininog stanodavca da im otvori stan u kojem im je ćerka živela. Kad su ušli, videli su jeziv prizor. Noge su joj virile iz velikog kofera, koji se nalazio u dnevnoj sobi. Jekaterina je bila sklupčana, skoro gola.

Roditelji su odmah pozvali policiju, a morala je da interveniše i hitna pomoć, jer je ocu pozlilo.

Ustanovljeno je da je ubica Jekaterinu dva puta ubo nožem u grudi, nakon čega joj je prerezao grkljan. Veruje se da je telo stavio u kofer jer je nameravao da ga odnese iz stana i otarasi ga se usput, ali je iz nekog razloga od toga odustao. detaljno je očistio stan, a sa sobom je poneo njenu krvavu garderobu i nož kojim ju je ubio.

Glavni osumnjičeni otkriven je zahvaljujući snimcima sa bezbednosnih kamera. U pitanju je mladić sa kojim je Jekaterina bila u vezi, a ostavila ga je zbog starijeg muškarca (52).

On je snimljen kako pre ubistva ulazi u zgradu sa velikim koferom. Četiri sata kasnije, viđen je kako izlazi iz zgrade sa manjim koferom. Za njim se intentzivno traga.

Jekaterina je, inače, diplomirala na prestižnom ruskom naučno-istraživačkom medicinskom univerzitetu "Pirogov" i radila je u bolnici u Moskvi. Često je postavljala svoje fotografije na instagram gde ju je pratilo 85.000 ljudi.

IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UBICU SNIMILE KAMERE: Otkriveno ko je brutalno izbo rusku blogerku i stavio je u kofer! Isplivali i novi šokantni detalji iz njenog života (VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Jul.2019

Ruska blogerka Jekaterina Karaglanova (24) pronađena je mrtva u iznajmljenom stanu u Moskvi, a celu Rusiju je potresao ovaj slučaj koji opisuju kao "zločin iz horor filmova".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.