Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2021, 15:03

Nikolić ostao bez Krihovjaka, Krasnodar slaže ozbiljan tim

Poljak za 3.000.000 napušta Moskvu

Iskusni vezista Gžegož Krihovijak (31) postaće novi igrač Krasnodara tokom iduće nedelje. Ruski mediji odreda uzveštavaju kako je Lokomotiva pristala da proda jednog od svojih najboljih igrača, te da će na ime obeštećenja dobiti oko 3.000.000 evra.

Ugovor će biti potpisan na tri godine.

Krihovijak je stigao u Moskvu posle neuspešne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << avanture u Pari Sen Žermenu koji ga je pre pet godina platio Sevilji čak 27.500.000 evra, dok je ovaj bio na vrhuncu. Prošle sezone Poljak je imao značajnu ulogu kod Marka Nikolića (35 utakmica, 11 golova), ali to očito nije bilo dovoljno da bi ga Moskovljani zadržali. Mada, bio je ušao u poslednju godinu ugovora, pa može biti da Lokomotiva nije imala kud nakon ponude Krasnodara.

Ovo će za ambiciozni klub biti drugo zvučno pojačanje ovog leta. Prethodno je stigao Džon Kordoba iz Herte za čak 20.000.000 evra.

Jasno je kao dan - Krasnodar napada titulu, najmanje Ligu šampiona u tekućoj sezoni.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.