Netanijahu kaže da se dogovorio s Putinom, Moskva ćuti

Izvor: B92, 03.Mar.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu kaže da se dogovorio s Putinom, Moskva ćuti

Izrael i Rusija radiće zajedno na obezbeđivanju izlaska stranih snaga iz Sirije, saopštio je po povratku iz Moskve premijer Izraela Benjamin Netanijahu.

"Predsednik Putin i ja smo se složili o zajedničkom cilju - izlasku stranih snaga iz Sirije, koje su tu došle nakon što je izbio građanski rat. Dogovorili smo se da uspostavimo radnu grupu koja će raditi na ovom cilju zajedno sa drugima", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Netanijahu, prenosi Rojters.

Agencija navodi da on nije pružio više detalja o radnoj grupi, a da zvanična Moskva još uvek nije izdala komentar.

Netanijahu je tokom razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom istakao da će Izrael nastaviti sa napadima na mete iranskih snaga i Hezbolaha u Siriji - napade, koje je Rusija, kako navodi Rojters, većinski ignorisala.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Netanjahu OČI U OČI sa Putinom, složili se oko JEDNOG PITANJA: Na kraju DONEO ODLUKU o KRVAVIM NAPADIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019

Izrael i Rusija radiće zajedno na obezbeđivanju izlaska stranih snaga iz Sirije, saopštio je po povratku iz Moskve premijer Izraela Benjamin Netanjahu...- Predsednik Putin i ja smo se složili o zajedničkom cilju - izlasku stranih snaga iz Sirije, koje su tu došle nakon što je izbio građanski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.